Tysk IT-selskap inn i Springboard Network-gruppen

Springboard Network, eier av Friday Networks, foretar sitt andre oppkjøp i løpet av kort tid, og styrker sin europeiske ekspansjon med det tyske IT-selskapet system.de. Med nesten 30 års erfaring i planlegging og styring av komplekse infrastrukturløsninger er system.de en veletablert aktør i Tyskland med kontorer i Berlin, Hamburg og Wismar.

Springboard Network har annonsert oppkjøpet av system.de, et etablert tysk IT-konsulentselskap og Cisco-partner. Dette følger rett etter Springboards oppkjøp av Friday Networks og markerer nok en viktig milepæl i selskapets europeiske ekspansjonsstrategi.

Peter Schulte, CEO system.de og Kåre Christensen, CEO Springboard Network

«Vi er glade for å jobbe tettere med Springboard Network,» sier Peter Schulte, CEO i system.de. «Siden vi kjøpte selskapet i 2018 har vi omdannet det til en managed service-bedrift, og ser nå at det er avgjørende for vår vekst å bli en del av Springboard Network. Dette gir oss tilgang til et sterkt nettverk av partnere som Wingmen Solutions, Friday Networks og Avit. Det er viktig for oss at Springboard deler våre verdier, og gjennom vårt Cisco Net Academy kan vi videreutvikle Cisco-utdanning og sertifiseringer i gruppen.»

Tyskland, det største IT-markedet i Europa, er en del av Springboards vekstplaner. Oppkjøpet av system.de, med over 50 ansatte og som er godt kjent sin for tekniske ekspertise, gir Springboard et solid fundament i dette svært konkurranseutsatte markedet.

«Vi er glade for å ønske system.de velkommen til Springboard-familien,» sier Kåre Christensen, administrerende direktør i Springboard Network. «Deres tekniske ekspertise og vår felles visjon for Cisco-løsninger gjør dette til et perfekt partnerskap. I likhet som med våre oppkjøp av Friday Networks, Avit Group og Wingmen Solutions, deler system.de vårt DNA av høy kompetanse innenfor Cisco-løsninger.»

Med fokus på svært dyktige konsulenter og en dokumentert merittliste i det tyske IT-landskapet, gir system.de Springboard den lokale ekspertisen som trengs for å fortsette sin ekspansjon i Tyskland, og øker tilstedeværelsen i Europa.

System.de vil feire sitt 30-årsjubileum i Berlin 8. november med et stort kundearrangement. Selskapets mangeårige erfaring og sterke kunderelasjoner i Tyskland vil gi Springboard en pålitelig lokal partner for videre vekst.

– Dette er bare det første steget, sier Kåre Christensen. «Vi ser på Tyskland som avgjørende for vår langsiktige strategi og ser frem til å fortsette system.de sin sterke tradisjon samtidig som vi utvider vår rekkevidde over hele landet.»

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

Svein Lerkerød på e-post svein.lerkerod@fridaynetworks.no eller telefon +47 412 45 999