Webex + Microsoft Teams Rooms = Sant

Optimaliser dine møter med Microsoft Teams Rooms og Cisco-enheter.

Tenk å ha videorom som alle ansatte vil benytte fordi de er brukervennlige, av høy kvalitet og det ikke oppleves noen problemer ved oppkobling. Samarbeidet mellom Cisco og Microsoft Teams  gir brukerne det beste av to verdener.  Microsofts brukervennlige Teams-plattform og Ciscos pålitelige og avanserte videoløsninger.

Videorom for alle behov
Er din bedrift standardisert på Microsoft Teams?
Vi tilbyr løsninger som er tilpasset alle typer rom og størrelser. Vi setter opp Microsoft Teams Rooms på Webex-enheter og gir deg både den mest funksjonsrike Microsoft-opplevelsen samtidig som du får intelligensen som er innebygd i Ciscos enheter. Alle våre løsninger har samme brukervennlige grensesnitt, lik funksjonalitet i alle rom og nærmere 100% oppetid. Det er enkelt å bli med på et Microsoft-møte på en Webex-enhet via «Direct Guest Join»-knappen, eller video integrasjon for Microsoft Teams.

Fleksible løsninger for alle plattformer
Friday Networks leverer møterom som kan benyttes til Teams-møter eller hvilken plattform du måtte ønske enten det er Cisco Webex, Google Meet eller Zoom. Man kan også bruke rommet for FaceTime, Messenger o.l. via BYOD-funksjonen. Vi gir deg førsteklasses teknologi gjennom en kombinasjon av hardware og software og sørger for at din bedrift får det beste teknologiske utgangspunktet til å øke produktiviteten og samhandlingen uavhengig av hvor de ansatte befinner seg.

Hvorfor velge vår løsning?

  • Sømløs integrasjon: Våre løsninger sikrer en problemfri og opplevelse med enkelt oppsett og bruk. Inviter rommet -trykk på «join»- knappen – og møtet er igang.
  • Høy kvalitet: Med Cisco-enheter får du krystallklar lyd og video og med innovative funksjoner som gjør hvert møte mer produktivt.
  • Skalerbart: Enten du har et lite møterom eller et stort konferanserom, har vi løsninger som passer dine behov.
  • Sikkert: Vi prioriterer sikkerhet og pålitelighet med løsninger som støtter alle dagens krav til nettverkssikkerhet.

 

Våre tjenester inkluderer:

  • Rådgivning og planlegging: Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for dine spesifikke behov.
  • Installasjon og oppsett: Våre eksperter sørger for at alt fungerer perfekt fra dag én.
  • Support og vedlikehold: Vi tilbyr kontinuerlig support og vedlikehold for å sikre at systemet ditt alltid er i topp stand.

Kontakt oss i dag

Er du klar til å ta dine møter til neste nivå? Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å implementere Microsoft Teams Room med Webex-enheter i dine møterom.

Kontakt oss