Personvernerklæring

 

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Friday Networks AS sin nettside. Friday Networks AS (org. no. 915 888 682), ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden: fridaynetworks.no. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Friday Networks AS. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). Ta kontakt med vårt kundesenter for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Formålet med informasjonen som innhentes

– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester – For å kunne sende relevant informasjon – For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan informasjon innhentes?

Friday Networks AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema: – Kontaktskjema – Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste – Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider – Ved påmelding til webinar, kurs og konferanser – Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

Personopplysninger som behandles

Eksempler på informasjon som innhentes: – Firmanavn – Kontaktperson – Firmaadresse/ fakturaadresse – Telefonnummer og e-postadresse – Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Friday Networks AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på fridaynetworks.no, ved bruk av plugintjenesten POWr.io, lagres i vårt marketing system Mailchimp som brukes til utsending av nyhetsbrev og markedskommunikasjon. Dette er frivillig og krever aktivt samtykke av bruker før eventuelt navn og e-postadresse legges inn.

Nyhetsbrev

Friday Networks sender jevnlig ut nyhetsbrev via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

Bestilling av varer og tjenester gjennom vår serviceportal ServiceNow

På nettsiden kan du ved innlogging i vår serviceportal bestille varer og tjenester. Denne krever at bedriften og brukeren har en avtale med Friday Networks AS på forhånd. Personopplysninger vi får inn ved bestillinger av veiledningsmateriell blir ikke benyttet til andre formål enn å effektuere bestillingen. Etter bestillingen er sendt vil alle opplysninger bli slettet.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Friday Networks AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Friday Networks AS.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Friday Networks AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Telefon 32245400

info@fridaynetworks.no

Friday Networks AS, Ingeniør Rybergsgate 99, 3027 Drammen