Hvorfor Friday Networks

Fredag er ukens annerledesdag. Vi er gladere, mer avslappet og forventningsfulle på ukas siste arbeidsdag enn resten av uken. Slik vil vi at det skal være å være kunde av oss også. Derfor har vi tatt navnet Friday Networks. Vi er annerledes, og som kunde skal du møte ærlige og erfarne mennesker. Du skal ha forventninger til oss som leverandør og til våre leveranser. Du skal stole på at vi løser dine behov, slik at du kan du kan slappe av. Med oss som din IT-leverandør er det fredag hele uken.

Fredagsfolket

Friday Networks er etablert av noen av IT-bransjens mest erfarne folk. Ledelsen består av:

Svein Lerkerød

Svein Lerkerød

CEO og partner

Svein Lerkerød har lang erfaring fra nettverksbransjen. I perioden fra 1995 til 2014 var han CEO i Datametrix AS og bygget opp Datametrix «sten for sten» fra 16 til 350 ansatte, og økte omsetningen fra 30 millioner til 1,2 milliarder.
Gjennom 19 år som administrerende direktør har Svein fått bred erfaring innen ledelse og drift. Svein har ledet selskapet gjennom toppkjøp, fusjon og selskapet har selv stått for oppkjøp.
Virksomhetsoverføringer og andre større endringer har blitt gjennomført flere ganger, samt etablering av regionskontorer og virksomhet i Sverige. Svein har også lang erfaring med forhandlinger med store kunder, leverandører og fagorganisasjoner.

Jostein Kirkerød

Jostein Kirkerød

CCO og partner

De siste 20 årene har Jostein jobbet i Datametrix hvor han i forskjellige roller har vært med på å bygge selskapet til en av Norges ledende systemintegratører. Jostein har solid ledererfaring og har også hatt nordisk salgsansvar med kontorer i Norge, Sverige og Danmark. I disse rollene har Jostein etablert gode kunderelasjoner til mange kunder og har alltid kunden i fokus. Jostein har fokus på mål og måloppnåelse, er løsningsorientert og engasjert.

Brede Bjørnstad

Brede Bjørnstad

CTO, partner og rådgiver

Brede har jobbet 30 år i Datametrix og har solid erfaring innen teknologi. Brede har lang ledererfaring, særlig med å lede og bygge opp en teknisk organisasjon. Han er også opptatt av kundeservice og viktigheten av dette. Brede har nordisk erfaring som teknisk ansvarlig i Norden. Han ledet også arbeidet med å bygge opp Datametrix’ svenske søsterselskap DaxCom fra bunnen av.

Fredagsløftet –

Det enkleste valget

Friday Networks har alltid kunde og sluttbruker i sentrum. Vi tar ansvar for at våre kunder velger de rette løsningene og blir opplært til å bruke dem mest mulig effektivt. Riktig bruk av våre anbefalte løsninger skal skape konkurransefortrinn, effektivitet og lønnsomhet for våre kunder. Derfor skal det å kjøpe fra Friday Networks være «Det enkleste valget».